maanantai 22. huhtikuuta 2013

Kevät tuli kohisten

Vielä reipas viikko sitten oltiin tämän näköisissä maisemissa...

... kunnes sitten aurinko alkoi lämmittää vähän enemmän ja jo tuota kuvaa seuranneena iltapäivänä alkoi vesisateet. Hiihtokelit katosivat yhden viikonlopun aikana. Loman ajoitus oli kuitenkin aika lailla täydellinen, ehdittiin hiihdellä ja tuo kuvassa näkyvä tunturikin valloittaa lumikenkien avulla. Verensokeritkin oli kerrankin mukana mun lomatunnelmissa, ja antoivat mun harrastaa rauhassa. Mitä nyt iltoisin sitten vähän kiukuttelivat, mutta kyllä pollakin lepäsi, kun ei tarvinut hiuksia kiskoa pois päästä huonojen arvojen takia kesken nautinnollisen hiihtolenkin. (Ei nyt puhuta siitä 14,5km lenkistä, minkä aikana luulin, etten enää koskaan nää hotellihuonetta...)

Viime viikko olikin meleko matalapainetta - muhun vaikuttaa säätilat kyllä ihan välittömästi. Kun ulkona on harmaata, muakin väsyttää. Siihen saumaan tulikin onneksi maanantaina hieronta ja tiistaina nokka lähtikin jo kohti Vaasaa pitkästä aikaa. Nyt näyttää melko vahvasti siltä, että gradua aletaan vääntään kesän aikana ja jos kaikki menee mallikkaasti (toivotaan paljon hyvää säätä), niin maisterius kolkuttaa ovella ehkäpä jo joulukuussa. En vielä ihan laita valmistujaiskutsuja kuitenkaan postiin, pidetään ens kevät vielä siellä varalla. ;)

Kuulapäät, oikealla uusin tulokas
Sain viime viikolla uudet treeniohjelmatkin. Ja koska kesäkunto pitäisi alkaa olla jo pikkuhiljaa ovella, nyt keskitytään HIIT-treeneihin, supersarjoja ja kiertoharjoittelua, jotta saadaan pidettyä syke koko treenin ajan korkealla ja näin varmistetaan myös tehokas jälkipoltto. Ohjelmassa on ollut kahvakuulailua, loikkatreenejä, aamulenkkiä ja kahta erilaista salitreeniä. Kyllä tämä juhannukseen mennessä alkaa näyttää jo hyvältä! Jos silloin näyttää tarpeeksi hyvältä, voisin luvata jonkin sortin ennen - jälkeen -kuvasarjaa :)

Ihanaa viikkoa kaikille, säistä huolimatta (tai niiden ansiosta)! Kyllä se kesä sieltä tulee :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti