lauantai 6. huhtikuuta 2013

Aamulenkit ja opiskelua

Oon ollut tällä viikolla hieman sairaana, joten salitreenit on joutunu skippaamaan kokonaan. Kolme päivää oon neljän seinän sisältä ihaillut kauniita päiviä ja haaveillut ulkoilusta.

Eilen kokeilin tehdä vähän töitäkin ja olipa kiva huomata, että tauolla tarkenee paistatella vähän päivääkin.

Ei siti perjantaina vielä mahdottomia, joten annoinkin kropalle vielä yhden lepopäivän ja luin Nälkäpelin ensimmäisen osan loppuun ja katsoin perään elokuvaversion. Molempia voin suositella lämpimästi!Tämä aamu alkoi vuoden ensimmäisellä aamulenkillä. Tai voisi sanoa että insuliinipumppuhoidon aloituksen jälkeen ensimmäisellä aamulenkillä. Ehtihän tuossa melkein vuosi vierähtää välissä. Mutta kaverin kanssa on päätetty olla kesäkunnossa 2013, joten työt on jo kovasti aloitettava. Ilma oli mitä mahtavin ja kolmen vartin lenkin sain tehtyä ilman että verensokerit protestoi viikonlopulle aikaista nousua.

Lenkki teki tehtävänsä ja virtaa on kuin pienessä kylässä seuraavaan hommaan... Rahoituksen perusteiden kurssiasioilla jatketaan.

ps. Jätä kommentti ja kerro, minkälaisista asioista olisi kiva kuulla. :)

6 kommenttia:

 1. Hienoa, tervetuloa blogimaailmaan :-D

  VastaaPoista
 2. Hyvältä näyttää. Niillä mennään mitä on annettu, mutta tehään mennään silti täysiä :)

  VastaaPoista
 3. Vähän kateellisena luen sun treenikuvioita. Meikäläisen treenit kun voi aikaisintaan alkaa kuukauden päästä, jos sillonkaan. No, realistinen tavoite kuntoon pääsyyn lienee joulu... Tiedä sitten onko joku äiti-vauva -jooga miten tehokasta... :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki liikunta vie aina eteenpäin ja voithan odotellessasi katsella valmiiksi netistä jotain äiti-vauva -jumppaohjeita. Se taapero kun on mitä mainioin apupaino :)
   Joulu on ihan yhtä hyvä tavoite kuin kesä, tsemppiä :)

   Poista