tiistai 9. huhtikuuta 2013

Verensokeritaistelua ja viikon vaikeimmat päivät

Maanantain ankeutta ei ainakaan sää aiheuttanut
Viikon vaikeimmat päivät, maanantai ja tiistai. Blah. Molempina aamuina aurinko on paistanut kirkkaasti ja valon lisääntyminen kyllä virkistää. Enemmän vielä virkistäisi kuitenkin korkeuksiin pyrkivien verensokerien tasaantuminen ja loma. Teemulla on talviloma tällä viikolla ja omani jouduin pitämään jo joulukuussa, joten hieman näitä kelejä katsellessa kateus nostaa päätään. Toisaalta Teemu heräsi tänäkin aamuna ennen minua, kun ei kuulemma halua hukata lomapäiviä nukkumiseen ;)

Maanantain ohjelmassa oli tarkoitus olla mustikkapiirakan leipomista, mutta ilta kuluikin ilmanaikuiseen haahuilemiseen paikkakunnan urheiluliikkeissä, mistä mukaan super-alesta eksyi itselle Niken caprit (kesä tule jo!) ja Teemulle sukset. Hieman ollaan eri tunnelmissa. :D

Loppuilta menikin pikaiseksi ajattelemani Rahoituksen perusteiden lisätentin suorittamiseen. Mielestäni vastasin 2 kysymykseen väärin, mutta järjestelmä antoi lukita vastaukset uudelleen ja toinen yritykseni menikin sitten oikeaan ja lopputulema näytti tältä (en valita :)):

Se että tentin suorittaminen kestikin 2h ajattelemani puolen tunnin sijaan pisti vähän pasmat sekaisin ja illaksi tuli känkkäränkkä kylään myös verensokereiden ja harmitusta aiheuttavan kanyylin takia... kanyylin vaihdon jätin kuitenkin tähän aamuun, mitä ei olisi pitänyt tehdä, sillä yön aikana pistoskohdasta oli vuotanut verta sekä kanyylin sisä- että ulkopuolelle aiheuttaen aamuun hieman sydämentykytyksiä. No harm done, mutta ei ne verensokerit vieläkään turhan matalana ole. 

Illasta salille purkamaan ärsytystä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti