sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Rauhallinen sunnuntaiKoska parempi puoliskoni oli lähtenyt evakkoon kotipaikkakunnalleen, alkoi sunnuntaiaamuni hiljaisella aamukahvinautiskelulla. Jatkoin opiskeluja selattuani ensin tärkeimmät uutiset netistä. ;)

Tänään oli myös vihdoin treenipäivä! Vuorossa oli selkää paksuntavat liikkeet sekä ojentajat ja hauikset. Treeniohjelma oli seuraavanlainen:

- Alataljasoutu, V-kahva
- Alataljasoutu, leveä ote
- Kulmasoutu käsipainoilla (tässä tein uuden oman enkan!)
- Ojentajalaite
- Ranskalainen punnerrus
- Hauikset kyykyssä, taljassa
- 1-käden hauiskääntö taljassa
- Vatsalihasten osalta toteutin täältä löytämäni ohjelman nyt toistamiseen. Oon vähän jäljessä tuossa haastessa, kun pahimmoilleen sairastuin haasteen alettua, mutta kirin parhaani mukaan kiinni!

Treeni meni tauon jälkeen hyvin perille, harmi vaan kun verensokerit eivät tällä kertaa olleet hommassa mukana, vaan halusivat pysytellä 12-13 tuntumassa koko reenin ajan, mikä ei ihme kyllä häirinnyt tällä kertaa itse treeniä. Kuviota oli sotkemassa itsestä riippumattomat asiat, enkä uskaltanut tarpeeksi laittaa korjausboluksia, koska olin pyörällä liikenteessä. Kyllä ne sieltä sitten sopivasti tulivat illan myötä alaskin.


Kotiin päästyäni sain vihdoin aikaiseksi tehdä kauan suunnittelemani treenivaate-inventaarion. Jonkin verran niitä kaapista lensikin käyttökelvottomina roskiin. Syynä inventaarioon vihdoin oli uudet hankinnat, joita vielä odottelen saapuvaksi. Tällaista olisi luvassa:

Mitäs tykkäätte?

Seuraavaksi saisikin alkaa asennoitua huomenna alkavaan uuteen työviikkoon. Onneksi ei vieläkään ole täysi 5 päivän viikko, torstai-iltana lähdetään minilomalle!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti