keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Sivuaineopinnot pulkassa ja elämä hymyilee


Se on kuulkaa sillä lailla, että minä sain maanantaina tehtyä viimeisen tentin liittyen Laskentatoimen ja rahoituksen -sivuaineopintoihini. Päänsärky alkoi jo ennen tenttiä ja kestikin koko illan, joten melko ilmeistä on, että kyllä niitä opintoja kuitenkin koko talvi on stressattu, vaikka sitä olis kuinka yrittänyt välttää. Kaiken kaikkiaan mulla taitaa olla kasassa 82/130 opintopistettä. Tuohon kun vielä lisää gradun 30 pinnaa, niin jäljelle jääkin vaivaiset 18 suoritettavaa opintopistettä, mikä käytännössä tarkoittaa jotain niinkin tärkeitä kursseja kuin tieteellinen kirjoittaminen, liiketoiminnan etiikka tai jotain sinnepäin ja yksi matematiikan kurssi. Ei kuulkaa pitäis tuntua enää missään... ei ainakaan sen gradun jälkeen, kun nyt pääsisi siihen käsiksi. Ensin kuitenkin ajattelin hetkisen harrastaa tätä alla olevan kuvan kaltaista toimintaa vähän enemmän. 
Päikkärit luonnon helmassa ;)

Älkää huoliko, kyllä mä liikkunutkin olen ;) Viime viikonloppu oli oikein tehoviikonloppu, kun "piti" ottaa vähän takaisin alkuviikon pakkolepoa, jonka vietin vessanpönttöä halaten melko kuumeisena. Varovasti kuitenkin aloittelin lauantaina, mutta sunnuntaina lähti vähän lapasesta. Tein ensin 45 minuutin aamulenkin, tämän jälkeen välissä esseen kirjoittamista, iltapäivällä 32 km pyörälenkki Teemun kanssa ja sitten illalla vielä salitreeni. Virtaa ainakin oli kuin pienessä kylässä, joten ehkä se lepo tuli ihan tarpeeseen - vaikkakin oli pakon sanelemaa, mutta näinhän se valitettavasti tahtoo mulla usein olla, en ymmärrä levätä ennen kuin on pakko. Parhautta koko sunnuntaissa oli kuitenki se että verensokerit eivät temppuilleet koko päivänä, vaikka liikuntaa oli paljon ja sen myötä pumpussa kaiken maailman erikoisasetuksia vähän väliä! Eilen kävin sitten Kuntojumppiksella tekemässä jalkatreenin ja taisin ihan vähän rakastua HACK-kyykkyyn. Etureidet ei tänään olleet mun kanssa samaa mieltä, mutta yritin kyllä käydä palauttelemassa niitä parempaan kuntoon Bianchin kanssa rullaten, n. 20 km lenkki tuli tehtyä. Ehkä tänään saan tuon pilates-rullan tekeleen tuolta nurkasta ja vähän tekisin tuota lihashuoltoakin välillä. Kaikista eniten huokaa tällä hetkellä kuitenkin hartiat, ne ei vielä ihan ole tottuneet tuohon pyöräilyasentoon.
Kuva täältä

Perjantaille odottelenkin äitiä ja siskoa katsomaan meidän upouutta Muurame-työpöytää ja Vaioa :D Ehkä myös minua ;) Saatiin kahden vuoden asumisen jälkeen vihdoin tuo toimistohuone sen näköiseksi, että sen toimistoksi tunnistaa ja olen tässä muutaman illan nyt vain kävellyt huoneen ovelle ihastelemaan sitä. On se mua kyllä ressannutkin sotkuisuudellaan. Vieraiden kunniaksi ajattelin leipasta Kinuskikissan ohjeilla Raparperiansan, jonka pitäisi näyttää suurinpiirtein tältä:
Toivottavasti maistuu (ja toivottavasti ennen kaikkea vieraat tuovat mukanaan niitä raparpereja) :) 
Kuvia ette itse huoneesta (tai läppäristä), jos se nyt ketään kiinnostaa, saa, koska haluan yllättää vieraat :) 

Josko sitä sitten uppotuisi Suurimman Pudottajan pariin. (Hyvä aasinsilta tästä piirakasta tuohon ohjelmaan... ;))


4 kommenttia: