torstai 6. kesäkuuta 2013

Kitutunnit & hyvää pumpun vuosipäivää minulle!

Kaikki varmaan tietää termin "kitutunnit". Nämä tunnit toimistolla klo 12 - 14, kun lounas painaa mahassa ja kahvitunti ei tule ikuisuudeltakaan tuntuvan ajan jälkeen. Olen yrittänyt vatsataudin jälkeen jättää kahvia pois, kun se nyt vaan tuntui siltä. Ei siinä taustalla mitään sen kummempaa filosofiaa. Sen verran kauan sitä kahvia tullut lipiteltyä, että hirveät päänsärythän siitä yleensä seuraa, jos sitä kahvia ei kahden ensimmäisen hereilläolotunnin aikana saa. No - 39 asteen kuumeessa ja oksennustaudissa sitä kahvia ei juuri tee mieli ja päätä särki muutenkin, niin vieroitusoireet meni siinä sivussa. Nyt kuitenkin kun reiluun viikkoon en oo juonut kuin ehkä yhteensä kolme kahvikupillista, alkaa tuntua siltä että kroppa ei oo kuitenkaan vieläkään päässyt täysin siitä irti. AINAhan mua väsyttää jokseenkin näinä iltapäivän kitutunteina, mutta tällainen "Nukahdan istualteen, jos vain silmäni suljen" -fiilis on vähän oudompaa. Ja edelleen verensokerit on tyytyväisenä 5-7 välillä, eli toisinsanoen aivan huiput. Ei siis selitä väsymystä sekään. Huomenna pääseekin sitten kuulemaan lääkäriltä vuosikoetuloksia, tietääpä sitten senkin johtuuko tämä väsymys ehkä kuitenkin kilpirauhasesta. Siihen saakka on tyytyminen vihreän teen lipittelyyn ja noiden minuuttien laskemiseen taukoon saakka... enää 65 min. 


Kuva täältä
Tosiaan tänään tuli tasan vuosi siitä, kun hain tuon insuliinipumpun minua elossa piteleen. Tuntuu, että meidän kuherruskuukausi on alkanut vasta nyt, ensimmäinen vuosi ei ole ollut mitään ruusuilla tanssimista. Mutta nyt kun asetukset alkaisi pikkuhiljaa olemaan kohdillaan, tykkään siitä jo aika paljon :) 



Tällaiset systeemit siis kulkee mukana, pumpusta tuo musta. Ja tuossa oikealla näkee mitä kaikkea härpäkettä ihossa on sitten kiiini, ihon alla lyhyt muoviputki, eli piikki ei sinne jää koko ajaksi olemaan, vaan on vain pistämisen apuna ja sitten se vedetään putken sisältä pois. Tuota vierailevan tähden mahassa näkyvää vasemmanpuoleista sensoria en ihan koko aikaa pidä, mutta se auttaa kyllä tasapainon löytämisessä. (Kuvat täältä ja täältä)

2 kommenttia:

  1. Nam, teetä! Se on se kofeiininpuutospäänsärky jotain ihan hirveetä kyllä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin, nyt toimii! :) Tuleeko sulle se päänsärky kans? Siis jos et juo teetä?

      Poista